joi, 28 octombrie 2010

TERINA DE SALAU


Ingrediente:

600 g salau file,
2 rosii proaspete sau din conserva,
3 oua,
2 catei de usturoi,
1 legatura de marar,
Ulei,sare ,piper


Taiati rosiile in bucati mici si puneti-le la calit in 2 linguri de ulei.


Curatati usturoiul , zdobiti-l si adaugati-l peste rosii. Sotati rosiile cu usturoi pana sunt bine facute.



Desprindeti cu ajutorul cutitului pielea de pe fileurile de peste.Taiati pestele in bucati mai mici si puneti-le in vasul robotului.Transformati-l in pasta.



Adaugati in vas mararul tocat, sare, piper,cele 3 oua si rosiile calite.

Transferati compozitia intr-o forma de aluminiu si dati la cuptor la temperatura medie
timp de o ora.

Se taie terina rece.

Eu am servit cate trei feliute de terina , 2-3 linguri de orez negru cu legume si un sos cocktail facut in casa.


Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!

Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu