joi, 30 decembrie 2010

BULGARASI CU PUI SI MIGDALE

Ingrediente:


  • 1 piept de pui fiert si racit,
  • 50 g migdale,
  • 100 ml supa de pui,
  • 50 ml ulei de floarea soarelui,
  • 2 lingurite de sos worcestershire,
  • 1 lingura patrunjel si marar tocate,
  • 1 lingurita sare,
  • 1/2 lingurita seminte de telina,
  • 1 virf de cutit piper cayenne,
  • 4-5 linguri cu varf faina,
  • 4 oua
Taie marunt pieptul de pui.

In robotul de bucatarie marunteste migdalele.

Amesteca puiul cu migdalele.


Intr-o olicica amesteca supa de pui, uleiul, sosul worcestershire, patrunjelul amestecat cu marar, sare, semintele de telina si piperul cayenne. Pune totul pe foc sa fiarba.


Adauga faina toata o data. Amesteca sa se formeze un aluat care se stange sub forma de minge.


Lasa sa se raceasca timp de 5 minute.
Dupa ce s-a racorit aluatul incorporeaza ouale unul cate unul.

Adauga in aluat puiul cu migdale.

Cu ajutorul unei lingurite aranjati in tava pentru cuptor gramajoare distantate intre ele.

Coaceti la 225 grade timp de 10-12 minute pana se rumenesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu