miercuri, 30 iunie 2010

Fasole galbena cu aroma indiana


Ingrediente:
• 1 ceapa,
• 1/2 kg fasole galbena,
• 4 cartofi,
• 300 g carnati semiafumati,
• 1 lingurita rasa turmenic (curcuma),
• 1/2 lingurita boia ardei iute,
• 4 catei usturoi,
• 2-3 linguri ulei,
• Piper, sare

Se curata ceapa si se taie solzisori.
Cartofii se curata si se taie in sferturi.
Fasolea se curata de “ate” si de capete apoi se taie bucatele mici.
Carnatii se taie in bucati de 3-4 cm lungime.
Intr-o tigaie cu ulei incins se pune ceapa si se soteaza putin ,se adauga turmenicul si boiaua de ardei iute apoi carnatii.Se prajesc 2-3 minute apoi adaugati fasolea si cartofii,amestecati ,adaugati o cana de apa ,sare si piper.Tineti pe foc pana fasolea si cartofii sunt fierti.
La sfarsit adaugati usturoiul pisat si marar .

Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu