marți, 8 iunie 2010

Pui si branza cu verdeturi in foietaj

Ingrediente pentru 4 pachetele:

• 1/2 pachet aluat foietaj,
• 1/2 piept de pui,
• 1 cutie branza cu verdeturi,
• 1 ou,
• o lingura apa,
• o lingura unt,
• piper

Incalziti cuptorul apoi intr-un bol bateti oul cu apa.
Condimentati puiul cu piper, taiati-l in 4 bucati, prajiti-l in unt si lasati-l sa se raceasca pe o farfurie.
Desfaceti aluatul de foietaj, intindeti-l cu un sucitor apoi taiati in patru .
In mijlocul fiecarui dreptunghi (patrat) puneti cate o lingura de branza cu verdeata iar deasupra cate o bucata de carne.

Ungeti marginile aluatului cu ou si impachetati sub forma de plic. Asezati pachetelele in tava unsa cu ulei cu partea pliata in jos. Ungeti pachetelele cu oul ramas, pentru a se rumeni frumos si puneti tava in cuptor. Coaceti pachetelele 25 minute sau pana cand sunt maronii (nu arse).
Serviti alaturi de o salata.
Eu am pregatit pachetelele pentru “baietii mei” ca snack la birou.

Cost ingrediente:
Aluat foietaj – 2,64
Piept pui - 2,52
Branza Almette - 3,86
Ou – 0,60
TOTAL - 9,62 ron


Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu