Ingrediente:
• 1 kg fasole galbena,
• 3 capatani usturoi,
• 1 legatura patrunjel,
• 1 lingura smantana,
• Ulei,otet ,sare
Curatati fasolea, spalati-o, taiati-o in bucati mici si puneti-o la fiert in apa cu sare si otet.
• 1 kg fasole galbena,
• 3 capatani usturoi,
• 1 legatura patrunjel,
• 1 lingura smantana,
• Ulei,otet ,sare
Curatati fasolea, spalati-o, taiati-o in bucati mici si puneti-o la fiert in apa cu sare si otet.
Intre timp pregatiti dresingul:
- curatati usturoiul apoi pisati-l intr-un bol .
- faceti un sos din usturoi, sare, 2 linguri ulei, 1 lingura otet.
- faceti un sos din usturoi, sare, 2 linguri ulei, 1 lingura otet.
- adaugati in sos smantana.
Tocati patrunjelul.
Scurgeti fasolea de apa si amestecati-o cu dresingul si patrunjelul.
Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu