Ingrediente:
Se fierb pastele in apa cu sare . Intre timp tocati ceapa si puneti-o la prajit. Cand incepe sa se inmoaie adaugati mierea si mai fierbeti putin.
Tocati varza pe care o amestecati cu pastele fierte si ceapa intr-un vas care va fi pus in cuptor.
Adaugati in vas smantana si mararul tocat. De sare nu este nevoie, este destul de sarata varza.
Incalziti cuptorul de aragaz si gratinati 30 minute.
Mancarea are gust dulce-acrisor.
Poate fi servita singura sau alaturi de friptura, carnati.
Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
- 1/2 varza murata ,
- 50 g paste ,
- 2 cepe rosii ,
- 5 linguri smantana,
- 1 legatura marar,
- 1-2 linguri miere,
- 100 ml ulei
Se fierb pastele in apa cu sare . Intre timp tocati ceapa si puneti-o la prajit. Cand incepe sa se inmoaie adaugati mierea si mai fierbeti putin.
Tocati varza pe care o amestecati cu pastele fierte si ceapa intr-un vas care va fi pus in cuptor.
Adaugati in vas smantana si mararul tocat. De sare nu este nevoie, este destul de sarata varza.
Incalziti cuptorul de aragaz si gratinati 30 minute.
Mancarea are gust dulce-acrisor.
Poate fi servita singura sau alaturi de friptura, carnati.
Nota:
- aceasta mancare se prepara in special iarna dar eu mai aveam la congelator varza murata iar cuptorul meu nu degaja multa caldura (este destula afara).Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu