miercuri, 9 iunie 2010

Chifle cu ton gratinate

Ingrediente:
• 1 conserva de ton in ulei,
• 5 chifle medii,
• 2 rosii medii,
• 2 fire de ceapa verde,
• 1 ardei iute mic,
• 1 lingura de unt,
• 4 linguri smantana,
• 100 g mozzarella rasa,
• 1/2 legatura patrunjel

Curatati rosiile de piele si seminte apoi taiati-le cubulete.
Taiati ceapa, ardeiul iute, patrunjelul si rumeniti-le in unt.
Adaugati in tigaie tonul scurs de ulei ,smantana , lasati sa fiarba putin apoi adaugati rosiile si mai tineti pe foc 5 minute. Lasati amestecul sa se raceasca .

Taiati la chifle un capac, goliti miezul si umpleti cu amestecul de ton si rosii.Deasupra presarati mozzarella, aranjati chiflele in tava si puneti tava in cuptor sub grill pentru 5 minute sau pana se topeste branza si se rumeneste.

Eu am pus alaturi de chifle si capacele pentru a putea le putea impacheta.
“Baietii mei” s-au bucurat de un nou snack la birou.

Cost ingrediente :
Ton- 4,19
Chifle -1,99
Rosii - 0,52
Ceapa verde - 0,20
Mozzarella - 2,94
Patrunjel - 1
TOTAL – 10,84 ron
Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu