Ingrediente:
• 1 piept de pui,
• 1 fir ceapa verde,
• 24 felii rosii,
• 24 bucati cascaval,
• 24 bucati de ardei gras verde,
• 1 aluat foietaj
• 1 piept de pui,
• 1 fir ceapa verde,
• 24 felii rosii,
• 24 bucati cascaval,
• 24 bucati de ardei gras verde,
• 1 aluat foietaj
Fierbeti pieptul de pui in apa cu sare . Lasati sa se raceasca.
Feliati pieptul in patru.
Taiati din nou fiecare felie de piept in 6 bucati.
Taiati aluatul in patru.
Taiati cat mai mic ceapa verde (numai partea verde).
Taiati cat mai mic ceapa verde (numai partea verde).
In centrul fiecarui patrat(dreptunghi) aranjati o bucata de piept de pui,o felie de rosie ,o bucata de cascaval,o bucata de ardei gras si asa mai departe pana terminam cele 6 bucati de pui.Presarati cu ceapa verde.
Ridicati peste umplutura marginile aluatului lasand sa se vada umplutura in centru.
Coaceti, in cuptorul preancalzit, pentru 20 minute la 200 grade.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu