• 1 kg cartofi,
• 100 g smantana,
• 3 galbenusuri,
• 1 lingurita mustar frantuzesc,
• 3 linguri ceapa verde tocata fin,
• 150 g pastrav afumat(sau orice alt peste afumat),
• 1 lamaie (coaja rasa si suc),
• 3 linguri faina,
• Sare,piper
Puneti la fiert cartofii in apa cu sare. Cand sunt fierti scurgeti-i de apa, transferati-i intr-un bol si pasati-i .
Adaugati smantana, galbenusurile, mustarul, ceapa verde, coaja de lamaie, faina, sare, piper si amestecati totul bine.
Taiati in bucati mici pastravul. Adaugati-l in bol si amestecati.Ungeti o forma rotunda si varsati in ea compozitia cu cartofi si pastrav.
Coaceti in cuptor 30-40 minute sau pana cand scobitoarea folosita la testare iese curata.
Serviti preparatul cu smantana amestecata cu suc de lamaie .
Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu