Aceasta reteta se pregateste in sudul Indiei.
Ingrediente:
600 g ficat de vita,
4 cepe,
2 rosii,
ginger,
2 capatani usturoi,
1/2 lingura turmenic(curcuma),
1 lingura boia ardei iute,
50 ml ulei ,
sare,piper
Pregateste pentru inceput legumele(curata ceapa,usturoiul si gingerul) si taie cubulete ficatul.
Ingrediente:
600 g ficat de vita,
4 cepe,
2 rosii,
ginger,
2 capatani usturoi,
1/2 lingura turmenic(curcuma),
1 lingura boia ardei iute,
50 ml ulei ,
sare,piper
Pregateste pentru inceput legumele(curata ceapa,usturoiul si gingerul) si taie cubulete ficatul.
Toaca pestisori ceapa apoi pune-o intr-o cratita cu ulei incins.
Cand ceapa are aspect sticlos adauga gingerul tocat marunt.
Piseaza usturoiul si impreuna cu sare si 2-3 picaturi de ulei, amesteca bine cu o lingura pentru a obtine o pasta. Adauga pasta de usturoi in cratita.
Taie rosiile cubulete si adauga peste compozitia din cratita .
Adauga ficatul taiat cubulete si 1 pahar de apa pentru a acoperi ficatul.
Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Fierbe totul la foc mic, amestecand din cand in cand, timp de 15 minute .
Serviti cu garnitura de orez.
Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu