marți, 13 iulie 2010

BRUSCHETTE CU CREMA DE FASOLE PASTAI

Ingrediente:
  • fasole pastai,
  • ceapa,
  • usturoi,
  • sare,
  • ulei,
  • paine

Cantitatile sunt obtionale.
Pune fasolea la fiert in apa cu sare si fierbeti-o aldente(pe jumatate fiarta).


Scoate fasolea in strecuratoare si las-o sa se raceasca.
Toaca ceapa si pune-o la calit in ulei.


Curata usturoi .


In robotul de bucatarie pune usturoiul sare si putin ulei si vei obtine o pasta.






Adauga peste pasta de usturoi fasolea.


Peste fasole adauga ceapa calita cu ulei cu tot. Amesteca totul cu ajutorul robotului pana obti consistenta dorita.

Pune pe gratar feliile de paine.


Painea prajita se freaca cu usturoi apoi se unge cu crema de fasole.


Se decoreaza cu felii de rosii.

Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!

Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu