Ingrediente:
600g file de cod,
500g aluat de foitaj,
150g bacon,
1 lamaie,
50g mac,
1 ou,
1 leg. patrunjel ,
sare, piper
600g file de cod,
500g aluat de foitaj,
150g bacon,
1 lamaie,
50g mac,
1 ou,
1 leg. patrunjel ,
sare, piper
Fileul de cod curatat de pielite si de eventualele oscioare ramase de la filetat, se spala, se scurge bine de apa, se stropeste cu zeama de lamaie, se taie bastonase si se presara cu sare si piper.
Se intinde aluatul si se taie in patrate /dreptunghiuri.
Baconul feliat se taie in jumatate si se pune pe fiecare patrat/dreptunghi de aluat cate 1 felie, apoi se presara patrunjelul tocat mai mare.
Se pun deasupra fileurile de cod, dupa care ruleaza aluatul.
Se intinde aluatul si se taie in patrate /dreptunghiuri.
Baconul feliat se taie in jumatate si se pune pe fiecare patrat/dreptunghi de aluat cate 1 felie, apoi se presara patrunjelul tocat mai mare.
Se pun deasupra fileurile de cod, dupa care ruleaza aluatul.
Se ung rulourile cu oul batut si se presara peste acestea macul. Rulourile astfel pregatite se aseaza intr-o tava stropita cu apa.
Punem tava in cuptorul incins si se coc rulourile la foc potrivit circa 45 de minute, sau pana cand se rumenesc frumos pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu