• 250 g sunca de pui taiata cubulete,
• 2 castraveciori taiati cubulete,
• 2 fire de ceapa verde taiate fin,
• 2 linguri de maioneza cu lamaie,
• 1/2 lingurita de coaja de lamaie rasa fin,
• 10 rosii de marime medie,
• 1 cana de rucola taiata fin,
• 3 linguri alune zdrobite,
• sare, piper.
Pentru salata :
- se amesteca intr-un bol sunca de pui, castravetii, ceapa verde, coaja de lamaie, maioneza, sare si piper. Se acopera bolul cu folie alimentara si se pune in frigider .
Cosuletele de rosii:
- se taie la doua treimi de baza un capac, se golesc de seminte si pulpa si se pun cu taietura in jos, sa se scurga, pe servetele de hartie pentru bucatarie.
Servire:
- in bolul cu salata de sunca de pui se adauga rucola si alunele zdrobite.
- se umple fiecare rosie cu salata.
- se pot servii cate o rosie insotita de cateva frunze de rucola sau pe platou la o cina bufet.
Toate cele bune si sa ne revedem cu bine!!!
Maria
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu