Ingrediente:
2 buc avocado,
1 conserva de ton in suc propriu,
2 linguri suc de lamaie,
2 linguri cu ardei Kapia copti,
2 linguri patrunjel tocat,
sare, piper,
ceapa rosie
Intr-un castron am scos pulpa de avocado cu ajutorul unei linguri apoi am pasat-o cu furculita.
Peste avocado am stors cele 2 linguri de lamaie.
Am adaugat apoi ardeiul copt taiat cubulete, patrunjelul si tonul bine scurs de apa.
Amestecam totul usor si transferam crema intr-un alt castron pentru servit.
Decoram cu felii de ceapa rosie. Eu nu am avut ceapa rosie si am folosit ceapa obisnuita marinata in otet balsamic.
Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria
imi ploace mult blogul tau, ai retete interesante si foarte frumos prezentate
RăspundețiȘtergereAm incercat, nu ne-a placut.
RăspundețiȘtergereE fad si la cantitatile prezentate nu se simte gustul nici al avocado nici al ardeiului copt peste ton si patrunjel.