Ingrediente:
6-7 cartofi noi de marime mica spre medie,
50 g icre de somon,
100 g branza crema,
ridichi rosii,
chimen (cantitatea este dupa cum va place),
sare
Am fiert cartofii in apa cu sare apoi i-am curatat de coaja.
Am taiat cartofii in doua .
Am scos miezul cu o lingurita si l-am pus intr-un bol.
6-7 cartofi noi de marime mica spre medie,
50 g icre de somon,
100 g branza crema,
ridichi rosii,
chimen (cantitatea este dupa cum va place),
sare
Am fiert cartofii in apa cu sare apoi i-am curatat de coaja.
Am taiat cartofii in doua .
Am scos miezul cu o lingurita si l-am pus intr-un bol.
Am zdrobit cu o furculita cartofii.
Am amestecat piureul cu branza crema.
Am adaugat in amestec chimen rasnit.
Cu ajutorul unei seringi de ornat am umplut cartofii cu amestecul de piure cu branza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu