Ptr budinci
• 350 g peste alb,
• 1 cana smantana,
• 1 ou,
• Sare,
• patrunjel,
• tarhon,
ptr sos:
• morcov,
• ceapa,
• 2 creveti proaspeti,
• coniac,
• ½ pahar vin,
• Cimbru,
• Dafin,
• Pasta tomate,
• Boia,
• Piper cayen,
• 1 1/2 pahar supa de peste,
• Sare,piper,
• smantana
Budinca
Se pun in robot pestele, smantana, oul, sare.
Se adauga patrunjelul si tarhonul tocate marunt.
Compozitia se pune in vase de portelan (sau in tava termorezistenta) si la cuptor.
Se sting cu coniac apoi cu vin.
Se adauga in sos cimbru dafin, pasta de tomate, boiaua, piperul cayen, supa de peste. Se potriveste de sare si piper si se fierb pana dau in clocot.
Se lasa sa se raceasca putin apoi totul in blender impreuna cu smantana.
Se incalzeste sosul(nu se fierbe cu smantana) apoi se serveste budinca de peste impreuna cu sosul.
Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu