Ingrediente:
1 conserva ton in ulei,
1 morcov,
1/2 ceapa,
1 lingura ceapa verde (eu am pus uscata),
2 linguri crème bonjour,
1 lingura cascaval ras (eu am pus amestec pentru pizza),
½ lingurita mustar,
1 lingura iaurt,
sare,piper
chifle
Am incept prin a rade morcovul pe razatoarea mica.
Am taiat 2 chifle in doua dupa care am scos miezul din ele iar in locul lui am umplut cu cate doua lingurite de crema de ton .
Le-am impachetat in folie si gata pachetelul pentru gustarea de la serviciu.
Aceasta crema poate fi folosita :
- pentru tartine,
- pentru umplut choux ,
- pentru umplut vol au vent sau orice altceva va mai trece prin minte.
- pentru tartine,
- pentru umplut choux ,
- pentru umplut vol au vent sau orice altceva va mai trece prin minte.
Toate cele bune si sa ne revedem cu bine !!!
Maria
Imi place blogul tau, ai niste retete foarte frumoase, nu mai zic de poze, as aca te asteapta un premiu/leapsa pe blogul meu :) O seara frumoasa!
RăspundețiȘtergere